Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Güney İlçe Mitingine, Denizli CHP Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Şeref Arpacı, CHP Güney Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Eraydın, partililer, yüzlerce Güney’li katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu, coşkulu gerçekleşen mitingde konuşan Çavuşoğlu, projelerini ve vaatlerini anlattı.

Çavuşoğlu’ndan Güney’de Görkemli̇ Mi̇ti̇ng (1)

“YALAN SÖYLEMEYECEK HİZMET EDECĞİZ”

“Biz artık insanların kandırılmadığı, vaatlerin tutulduğu, hizmetlerin halka ulaştığı bir Denizli’ye yaratmaya geliyoruz” diyen Çavuşoğlu,  “Biz artık insanların kandırılmadığı bir Denizli’yi yaratmaya geliyoruz. Toprağı kim tohumla buluşturacaksa, kim hayvancılık yapmak istiyorsa baş tacı edeceğimiz bir sistemi oluşturacağız.

Çavuşoğlu’ndan Güney’de Görkemli̇ Mi̇ti̇ng (3)

Çok şey yapacağız ama ilk yapacağımız işlerden biri size söz veriyorum yalan söylemeyeceğiz. 10 sene önce bu meydana geldiler!  Bu meydanda gözünüzün içine bakarak, ‘Denizli’de ne varsa Güney’de de olacak’ dediler. 10 seneden beri Güney’de ne değişti? Atık suyun gideceği kanalizasyon olmasa dahi atık su bedeli alındı. Sudan fahiş ücretler aldılar. İnsanlarımızı fakirleştirdiler. İnsanları ekonomik olarak zora sokan iktidar, vatandaşlarımızı ucuz süt, et, ekmek için kuyruğa sokan iktidar. İnsanda yüz olur, utanır. Senin görevin o insanların en güzel şekilde yaşayacağı sistemi kurmaktır. 10 sene içinde yüzü gülen insanlardan, karamsar insanlara giden Denizli’yi yarattılar. Korkmayın çare var, çare sizsiniz. Biz halkımıza hizmeti ulaştıracak, üzerindeki yükleri alacak bir sitemle hizmet edeceğiz” diye seslendi.

Çavuşoğlu’ndan Güney’de Görkemli̇ Mi̇ti̇ng (2)

CHP’li Arpacı “Her 100 liralık bütçe harcamasının 24 lirası borçlanmayla yapılıyor!” CHP’li Arpacı “Her 100 liralık bütçe harcamasının 24 lirası borçlanmayla yapılıyor!”

“VAATLERİ YERİNE GETİRMEZSEM BENİ TAŞLAYIN”

“Artık hizmet zamanı, halkın yanında olma zamanı” diyen Çavuşoğlu, “Açıkladığımız projeleri, vaatleri yerine getirmezsek 5 sene sonra bu meydanda beni taşlayın. Yapmanız gereken ufacık bir şey var. Eminim hepinizin tanıdıkları vardır.

Çavuşoğlu’ndan Güney’de Görkemli̇ Mi̇ti̇ng (5)

Önce Güney’deki komşularınızdan başlayacaksınız. Sahte vaatlerden bıktıysanız, gerçekten üreten bir Denizli istiyorsanız çalışacaksınız, projelerimizi anlatacaksınız. Denizli’mize, tüm ilçelerimize, vatandaşlarımıza karşı görevimizi yerine getirecek, derman belediyecilikle tanıştıracağım. Size söz veriyorum! Zenginleşmeyeceğim, halkımı zenginleştireceğim.Yanımda beslediklerimin devasa binaları olmayacak. Kimin olacak biliyor musunuz bu halkımın olacak. Yol arkadaşlarımdan birinin zenginleştiğini görürseniz yakamdan tutun hesap sorun. Bu halkı zenginleştiremezsem, anneleri mutlu hale getiremezsem, bu yaptığım görev bu şehirde yaşamak bana zulüm olur” dedi.

Çavuşoğlu’ndan Güney’de Görkemli̇ Mi̇ti̇ng (7)

Editör: Tahir Aygün