Denizli Haber - Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda ‘TÜBİTAK Sanayi Hibe ve Destekleri Tanıtım Semineri’ne ev sahipliği yapmıştı. TÜBİTAK, Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale TTO işbirliğinde düzenlenen seminer yoğun ilgi görmüş ve katılımcılar TÜBİTAK projelerinin yazımı ile ilgili bir seminer daha düzenlenmesi ile ilgili talepte bulunmuşlardı. Bu talep doğrultusunda Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bir etkinlik daha düzenledi.

Bölge Müdürlüğü ve Donanım Teknoloji işbirliğinde ‘TÜBİTAK Projeleri Yazma Semineri’ gerçekleştirildi. Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Sürdürülebilirlik ve Proje Uzmanı Dr. Şencan Felek konuşmacı olarak yer aldı. Dr. Felek, katılımcıları TÜBİTAK TEYDEP projelerinin yazılması, proje aşamaları gibi konular hakkında bilgilendirdi.

“DENİZLİ’NİN TÜBİTAK PROJELERİNE YÖNELİK ALDIĞI PAY ÇOK AZ”

11 Kadın Denizli OSB’deki Firmalarda İstihdam Edildi 11 Kadın Denizli OSB’deki Firmalarda İstihdam Edildi

Düzenlenen seminer hakkında açıklama yapan Sürdürülebilirlik ve Proje Uzmanı Dr. Şencan Felek; “Geçtiğimiz günlerde Denizli OSB ev sahipliğinde TÜBİTAK’tan bir uzmanın katılımıyla gerçekleşen toplantıda TÜBİTAK projelerinde Denizli’nin aldığı payın çok az olduğunu gördük. Etkinliğe katılan katılımcılarda proje yazma, Prodis sistemine giriş aşamasında bazı sıkıntıların yaşandığını ve eksikliklerin olduğunu fark ettik. Bu kapsamda katılımcılarımıza TÜBİTAK TEYDEP projelerinin amacı, önemi, firmaya ve ülkemize katkıları hakkında bilgiler vermek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Prodis sistemine giriş nasıl yapılır? Firma kaydı nasıl oluşturulur? Proje yazma aşamaları başlıkları altında katılımcılarımızı bilgilendireceğiz. Proje yazma aşamasında nelere dikkat edilmeli, hakem onayına gittiği zaman öne çıkan noktalar hakkında da detayları paylaşacağım. Bu tür etkinliklere ev sahipliği yaptığı için Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ve Bölge Müdürü Sayın Ahmet Taş’a çok teşekkür ederim” dedi.

“SANAYİCİLERİMİZİN YARARINA OLACAK HER ETKİNLİKTE VARIZ”

Sanayicilerin yararına olacak her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu; “TÜBİTAK projeleri hakkında bir seminer düzenlemiştik ve katılımcılarımızın yoğun talebi üzerine bu etkinliğin devamı niteliğinde yeni bir seminer daha düzenledik. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak sanayicilerimizin yararına olan, onların talep ettiği her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. TÜBİTAK destekleri hem sanayicilerimizin hem de ülkemizin gelişmesinde önemli bir katkı sunmaktadır. Bizler de bu anlamda seminerimize destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Tahir Aygün