Denizli Haber - Kaliteli ve güvenilir depolama hizmetleriyle dikkat çeken, Denizli Organize Sanayi Bölgesi kuruluşu olan Dohaş Antrepo, 2018 yılı Kasım ayından bu yana Denizli’deki firmaların gözdesi oldu. Gümrüklü A tipi genel antrepo hizmeti veren Dohaş, 6 bin 600 metrekare kapalı, 3 bin 300 metrekare açık olmak üzere toplamda 9 bin 900 metrekare alana sahip.

Kalite ve güveni önceleyen Dohaş’ın firmalar tarafından da en çok beğenilen özelliği; depo yönetimi programları ile müşterilere tüm süreçleri izleme ve denetleme, gerçek zamanlı olarak ortak oluşturulan performans kriterlerini takip etme olanağı sunması ve 7/24 kayıt yapan kamera sistemi ile güvenlik görevlileri vasıtasıyla kontrol edilebilmesidir.

Dohaş Gümrük Antrepo-2

Yılda 1500 TIR depolama kapasitesi
Gümrüklü depolama hizmeti kapsamında yılda 1500 TIR depolama kapasitesine sahip Dohaş Antrepo, birim bazında, koli bazında ve palet bazında siparişlerin hazırlanması ile sevkiyatını da üstleniyor.

DOSTEK Koleji Öğrencileri 23 Nisan’da Köy Okullarındaki Minikleri Sevindirdi DOSTEK Koleji Öğrencileri 23 Nisan’da Köy Okullarındaki Minikleri Sevindirdi

Dohaş Gümrük Antrepo-1

“Depolama alanında Denizli’nin ihtiyacını karşılıyor”

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “2015 yılında Gümrük Müdürlüğü, Bölgemize taşındıktan sonra, sanayicilerimizden gelen talep üzerine A Tipi Gümrük Antrepo işletmesini kurduk. Kuruluşundan beri şehrimize ve bölgemize hizmet veren Dohaş, depolama alanında önemli bir ihtiyacın karşılanmasını sağlıyor. Hem şehrimizin hem de bölgemizin gelişmesine katkı sağlamak için bu tür çalışmalara öncülük yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Tahir Aygün