Denizli'de Şehrazad Dizisi Çekimleri Başladı Denizli'de Şehrazad Dizisi Çekimleri Başladı

Denizli Haber - Kutluhan mesajında; “Aziz milletimizin yedi düvele karşı topyekûn yürüttüğü, tarihte eşi ve benzeri görülmemiş varoluş mücadelesine ilham veren, Anadolu’nun dört bir yanına kahramanlık aşılayıp milli mücadelemizi muhteşem bir dille resmeden eşsiz metin İstiklal Marşı’mız, yüz üç yıl önce bugün TBMM tarafından ‘Milli Marş’ olarak kabul edildi.

Kurtuluş Savaşı’mızın en çetin döneminde yüce milletimizde milli azmi ve imanı şahlandıran; özgürlük, vatan ve bayrak tutkusunu adeta bir nakış gibi işleyen İstiklal Marşı, vatan müdafaamızın mührü ve timsali olmuştur.

Omuzlarında bağımsızlık mücadelesinin yükü, kaleminde ise bir milletin adanmışlık ruhu olan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, sadece bir metni değil; milyonların zihnine kazınan yüce bir destan kaleme almıştı. Üzerinden değil bir asır; yüzyıllar geçse de vatanımızın her karış toprağında, şanlı ay yıldızlı al bayrağımızı gururla dalgalandırmaya ve dünyanın dört bir tarafında İstiklal Marşı’mızı milli duygu ve şuurla okumaya son nefesimize kadar devam etme azmi ve kararlılığındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Editör: Tahir Aygün