Denizli Haber - Cankurtaran Mahallesi’nde  gerçekleştirilen Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Şube Başkanı Murat Aydınlı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin ve çok sayıda davetli katıldı.

Ülkücülerden Anlamli Etki̇nli̇k (6)

“EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN””

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak, “Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığı olarak Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanımızda fidan dikimi etkinliğimizi, Partimiz MHP'nin Kuruluşunun 55. Yıl dönümü sebebi ile 55 yeni fidan dikerek ve dualarla başbuğumuz ve dava büyüklerimizi anarak gerçekleştiriyoruz. Proğramımıza katılan Değerli Başkanlarımıza, Teşkilat Mensuplarımıza, Cumhur İttifakı Mensuplarımıza, tüm dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, ağabeylerime, bacılarıma teşekkür ediyorum. Bu Projede emeği geçen başta Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Allah emek veren herkesten razı olsun. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin belirttiği gibi Partimizin yaşı 55 olsa bile davamızın yaşı Türklüğün yaşıyla eştir, eşittir” ifadesinde bulundu.  Partimizin Lideri Dr. Devlet Bahçeli beyefendimizin söylediği gibi “Türk milleti için 55 yıldır mücadele ediyoruz. 55 yıl içinde dalımızın kırıldığı dönemler oldu. Bu süreçte zannettiler ki çöktük çok şükür ki kökümüz sağlamdır. Sadece yaprak döktüğümüzü göremediler. Davamızın yaşı Türklüğün yaşı ile eşittir'' diye  konuştu.

Ülkücülerden Anlamli Etki̇nli̇k (7)

“ÜLKÜ OCAKLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

TÜRKAV Şube  Başkanı Murat Aydınlı da konuşmasında “Denizli Ülkü Ocaklarımızın gerçekleştirmiş olduğu Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine katılarak, gerçekleşen bu güzel tesisi yakından görme imkanımız oldu. Böylesine güzel bir tesisi şehrimize ve davamıza kazandıran başta Ülkü Ocakları il başkanımız Özgür Solak ve yönetimi olmak üzere tüm ülküdaşlarımızı ve Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki, Ramazan Eskin nezdinde tüm belediye çalışanlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“DAVA ARKADAŞLARIMIZ İLE FİDANLARIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURUYORUZ”

PAÜ, Yine Başardı PAÜ, Yine Başardı

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise konuşmasında, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı fidan dikimi etkinliğinde dava arkadaşlarımız ile fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve Ülkücü Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket!” ifadelerine yer verdi.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Pamukkale belediye Başkanı Avni Örki de konuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Örki, “Ben bugünkü etkinliğimizde işbirliği içinde olduğumuz herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliğin ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MHP'NİN KURULUŞUNUN 55. YIL DÖNÜMÜ NEDENİ İLE 55 YENİ FİDAN

Konuşmaların ardından etkinliğe katılımcılar MHP’nin kuruluşunun 55. yılını da dikkate alarak Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanına 55 fidan dikiminde bulundular.

ARAÇLARIN KORNA SELAMI

Denizli Ülkü Ocakları’nın düzenlediği  Başbuğ Alparslan Türkeş anısına fidan dikimi etkinliği kimsenin beklemediği bir duruma neden oldu. Cankurtaran Mahallesi Muğla karayolu kenarında bulunan Alparslan Türkeş Dinlenme alanı ve orman hatıra ormanında yoldan geçenler araçlarını durdurarak ülkücülere etkinlik alanına astıkları afişler ve fidan dikimi nedeniyle teşekkür ettiler. Etkinlik alanında durmayan araç kullananlar da uzun süre korna çalarak katılımcılara teşekkür ifadesinde bulundular.

Editör: Tahir Aygün