GÜNÜN İÇİNDEN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimlere verilecek

Emekli ikramiyesi tarihleri, şartları ve kimlerin alacağı merak ediliyor. EYT'lilerin 5 bin TL emekli ikramiyesinde yararlanıp yararlanamayacağı araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL emekli ikramiyesi hakkında açıklama yapıldı. Peki 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi kimlere verilecek, şartlar neler?

Abone Ol

Denizli Haber - 5000 TL emekli ikramiyesi için milyonlarca emekli gün sayıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir defaya mahsus olmak üzere emeklilere 5 bin TL verileceğini açıkladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yaklaşırken gözler 5 bin TL emekli ikramiyesinin verileceği tarihe çevrildi. Peki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 5 bin TL emekli ikramiyesi kimlere verilecek?

Hem emekli olup hem de çalışanlara emekli ikramiyesi verilmeyecek. SSK, Bağkur ve memur emeklileri 5000 TL emekli ikramiyesini alacaklar. EYT'liler de emekli ikramiyesi alacak.

5 bin TL emekli ikramiyesinin kasım ayının ilk yarısına kadar verileceği açıklanmıştı. Emekli ikramiyesinin 15 Kasım tarihine kadar ödenmesi bekleniyor.