Denizli haber - Denizli, Aydın ve Muğla illerinde faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketi ADM tarafından yapılacak şebeke tesis bakım çalışmaları nedeniyle yarın pek çok bölge elektriksiz kalacak. Elektrik kesintisi uygulanacak 4 ilçe ve mahalleler şu şekilde:

Emekli hakkı elde edenler düşük maaş almamak için SGK’nın kapısına dayandı Emekli hakkı elde edenler düşük maaş almamak için SGK’nın kapısına dayandı

BEKİLLİ 

24 Ağustos Cumartesi günü 9.00-15.00 saatleri arası: Yeni Mahalle ve Yahyalar Mahallesi.

PAMUKKALE 

10.00-13.00 saatleri arası: Mehmetçik Mahallesi, Anafartalar Mahallesi, Aktepe Mahallesi, Akhan Mahallesi ve Dokuzkavaklar Mahallesi.

2.00-3.00 saatleri arası: Salihağa Mahallesi, Üzerlik Mahallesi, Irlıganlı Mahallesi, Akhan Mahallesi, Goncalı Mahallesi, Korucuk Mahallesi, Çeltikçi Mahallesi, Akçeşme Mahallesi, Bozburun Mahallesi, Eskihisar Mahallesi, Sevindik Mahallesi, Sümer Mahallesi, Karakova Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Aktepe Mahallesi, Sümer Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Dokuzkavaklar Mahallesi, Deliktaş Mahallesi ve Anafartalar Mahallesi.

MERKEZEFENDİ 

10.00-14.00 saatleri arasında: Selçuk Bey Mahallesi.

BULDAN 

10.00-15.00 saatleri arası: Çarşı Mahallesi, Bursa Mahallesi, Yeşildere Mahallesi, Yalçınkaya Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Güroluk Mahallesi ve Çaybaşı Mahallesi.

Editör: Tahir Aygün