Denizli haber - Denizli’nin Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 9 kişi yaralandı.

İlk kaza dün akşam üstü Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre İbrahim Otuk yönetimindeki minibüs kontrolden çıkarak önce elektrik direğine çarptı ardından takla atarak devrildi.

Otuk, aile üyeleri ve torunlarının bulunduğu ve yemekten döndükleri öğrenilen aileden 7 kişi kazada yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

ACIPAYAM VE SERİNHİSAR’DA CAN PAZARI

İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İkinci olay ise dün gece Acıpayam’a bağlı Alaattin Mahallesi’nde meydana geldi. Yeni evli oldukları öğrenilen çiftin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak durabildi.

ACIPAYAM VE SERİNHİSAR’DA CAN PAZARI

Savrulan aracın eve şiddetle çarpması nedeniyle evin çatısının bir kısmı araç üzerine devrildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftin Aydın’dan Antalya’ya gittikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güngör, ‘Zararın Boyutu Tespit Ediliyor’ Güngör, ‘Zararın Boyutu Tespit Ediliyor’

Editör: Tahir Aygün