Babadağ

Babafest ve 5. Off-road gösterisi başladı

Denizli'nin Babadağ ilçesinde düzenlenen 6. Babafest festivali, ilk gününde Zeynep Casalini ve Tuğba Ger'in sahne performanslarıyla coşkulu anlara sahne oldu. Babadağ halkı, bu muhteşem konserlerle eğlenceli dakikalar yaşadı. Özellikle Zeynep Casalini’nin sevilen şarkıları ve Tuğba Ger’in türküleri geceyi taçlandırdı. Ger, sahnede Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral'ı davet ederek "Osman'ın Mendili" türküsünü birlikte seslendirdiler, büyük alkış topladılar.

Abone Ol

Denizli Haber - Denizli'nin Babadağ ilçesinde düzenlenen 6. Babafest ve 5. Off-Road gösterisinin ilk günü, birbirinden güzel şarkılar ve performanslarla başladı. Tuğba Ger ve Zeynep Casalini’nin sahne aldığı gecede Babadağ halkı unutulmaz anlar yaşadı. Halk, muhteşem sahne performansları ve türkülerle keyifli dakikalar geçirdi. Festivalin ikinci gününde Grup  Dar Sokak ve Uğur Işılak sahne alacak.

KATILIM YOĞUNDU

Babadağ Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Babafest, başladı. Festivalin ilk gününde Belediye Başkanı Murat Kumral, İlçe Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter ile birlikte kadın girişimcilerden oluşan stantları ziyaret etti.  Festivale, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, İlçe Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter, önceki dönem AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, İlçe Başkanı Fatih Karakurt, CHP İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, coşkuyla dolu anlara eşlik etti.

BAŞKAN MURAT KUMRAL’DAN TEŞEKKÜR

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, festivalin ilk gününe katılan ve destek veren tüm Babadağlı hemşehrilerine teşekkür ederek, festivalin tüm coşkusunu paylaştıklarını belirtti. Başkan Kumral, sahnede TRT Sanatçısı Tuğba Ger ile birlikte "Osman’ın Mendili" türküsünü söyleyerek büyük alkış topladı.

SAHNE PERFORMANSLARI COŞKUYU DORUKLARA ÇIKARDI

İlk gün, Zeynep Casalini ve Tuğba Ger’in birbirinden güzel şarkıları ve türküleriyle taçlandı. Festival alanında toplanan Babadağ halkı, coşku dolu anlar yaşarken, Zeynep Casalini’nin müzik ziyafeti izleyicilere keyifli dakikalar sundu. Türk halk müziğinin değerli sanatçısı Tuğba Ger ise sahnede performansıyla gönülleri fethetti.

FESTİVALDE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, festivalin birleştirici gücüne vurgu yaparak, bu tür organizasyonların halkı bir araya getirdiğini ve Babadağ’ın kültürel mirasını yaşatmada önemli rol oynadığını belirttiler. Başkan Kumral, Babadağ halkına ve katılımcılara teşekkür ederek, festivalin devamında da coşkulu anlar yaşanacağını belirtti.

FESTİVALE DEVAM: UĞUR IŞILAK SAHNE ALACAK

Babafest’in ikinci gününde Grup  Dar Sokak ve Uğur Işılak sahne alacak. Halk, bu coşkulu performansı heyecanla bekliyor. Ayrıca pazar günü düzenlenecek olan 5. Off-Road gösterisi ile festival, adrenalin dolu anlara da sahne olacak.