GÜNÜN İÇİNDEN

Bakan Yumaklı Yarın Denizli’de

Bir dizi temaslar üzerine yarın kente gelmesi beklenen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Denizli programı belli oldu.

Abone Ol

Denizli Haber - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi temaslar için yarın Denizli’ye gelecek. Bakan Yumaklı’nın Denizli programı da netlik kazandı. Havayolu ile Çardak Havalimanı’na gelmesi beklenen Bakan Yumaklı’nın ilk ziyareti saat 10.00’da Çardak İlçesi’ndeki Baharat İşleme Fabrikası olacak. Saat 11.30’da Honaz İlçesi Kaklık Mahallesi’ne geçecek olan Bakan Yumaklı, buradaki balık yemi üretimi yapan Özpemler Yem fabrikasını ziyaret edecek. 

Saat 12.30’da Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek olan Bakan Yumaklı, cuma namazının ardından saat 14.00’te Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nü ziyaret edecek. Saat 15.00’te İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ziyaretinin ardından Bakan Yumaklı saat 16.00’da AK Parti İl Başkanlığı’na ziyaret edecek. Saat 17.00’de sektör temsilcileri ile toplantı gerçekleştirecek olan Bakan Yumaklı, saat 19.30’da gençlerle bir araya gelecek.