Denizli Haber - Pamukkale Kınıklı’daki Osman Kavcar Öğrenci yurdunda gerçekleştirilen hayır yemeğine katılım yoğun oldu. Hayır yemeğine MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli'de MHP ve AK Parti, Cumhur İttifakı'nın kesinleşen adaylarını tanıttı Denizli'de MHP ve AK Parti, Cumhur İttifakı'nın kesinleşen adaylarını tanıttı

” TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, yaptığı konuşmada, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Ülkücü şehitlerimiz için düzenlediğimiz hayır yemeğine yoğun katılımın olmasından oldukça memnunuz” dedi. Vatan ve millet yolunda nice fedakârlıkların nice destansı mücadelelerin yaşandığını belirten Başkan Solak, “Müslüman Türk milletinin şeref ve kahramanlık mazisinde bir hilal uğruna nice güneşler batmıştır. Vatan ve millet yolunda nice fedakârlıklar, nice destansı mücadeleler yaşanmıştır.

Whatsapp Image 2024 08 01 At 20.08.34 (1)

Şehitliğin manası Kuran’da, tarih ve yeri inanmış yüreklerde, manevi nişanesi ise ilahi kudretin tasarrufundadır. Fedakârca mücadeleleriyle tarihe mühür vurup gönüllere girmiş Ülkücü Şehitlerimizi de hayırla yâd ediyoruz. Her bir Ülkücü Şehidimiz Çanakkale’de devleşip siperlerde parlayan, Allah Allah nidalarıyla toprağın koynuna adeta atılan, kahraman ve muzaffer nesil gibi korkusuz, tavizsizdi. Şundan eminiz ki, bir hilal uğruna can veren şehitlerimiz gök kubbemizde aziz vatanımızın ebedi ve manevi muhafızlarıdır. Okul yurdunun kantininde vurulan ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan, İzmir Ege Üniversitesi Kampüsünde şehit edilen 24 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar verdiğimiz her bir şehidimizin acısı hala yüreklerimizdedir.  Mücadelelerini rehber edindiğimiz her bir ülkücü şehidimizin hatırası kalbimizdedir. Binlerce ülkü şehidimizin anısı dün gibi hatırımızdadır. Bu vesileyle aziz milletimizin birliği, bütünlüğü ve devamlılığı için şehadete eren tüm şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i minnet ve dualarla anıyor, Cenabı-ı Allah'tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. Yoğun katılımın olduğu hayır yemeğinde tüm şehitler için hayır dualar okundu.

Editör: Tahir Aygün