Denizli Haber - Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından her yıl düzenlenen Denizli Kulüpler Arası İl Birinciliği Yarışması, bu yıl 16 Mart 2025 Pazar günü büyük bir coşkuyla başlıyor. Saat 14.00’te başlayacak olan yarışma, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek ve halk oyunlarına ilgi duyan herkesi bir araya getirecek.
Tavas Belediyesi Spor Kulübü, bu önemli etkinlikte büyük bir katılım sergileyerek toplam 150 sporcusu ile sahne alacak. Kulüp, 6 farklı kategorideki performanslarıyla halk oyunları tutkunlarına unutulmaz bir gösteri sunacak.
"Bu Heyecana Ortak Olun"
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık bu coşkulu günde halk oyunları ekibinin gösterilerini izlemek ve destek olmak isteyen tüm vatandaşları 16 Mart 2025 Pazar günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'na davet etti.