Denizli Haber- CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclisi, olağanüstü kurultayın 6-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesine karar verdi. Kurultayda tüzük değişikliği ve program değişikliği çalışmaları yapılacak. Parti Meclisi üyeleri, Meclis Grubu ve İl Başkanları, Sivas Kongresi'nin 105'inci yıl dönümü olan 4 Eylül'de Sivas'ta sembolik bir açılış yapacak. Kurultay, resmen 6 Eylül'de Ankara'da başlayacak ve 9 Eylül'e kadar devam edecek.

CHP Lideri Özel, Buldan'da Halkla Buluşacak! CHP Lideri Özel, Buldan'da Halkla Buluşacak!

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Partimizin tüzük ve programında gerekli değişiklikleri yapmak için olağanüstü kurultayı toplama kararı aldık. Bu adım, partimizin daha etkin ve dinamik bir yapıya kavuşması için büyük önem taşıyor," dedi.

HATAY MİLLETVEKİLİ CAN ATALAY İÇİN MECLİS TOPLANTISI

Toplantıda ayrıca, Hatay Milletvekili Can Atalay'ın durumuna ilişkin TBMM'nin 14 Ağustos'ta olağanüstü toplantıya çağrılması kararlaştırıldı. Bu kapsamda en yüksek imza sayısıyla başvuru yapılması için TBMM'de bulunan siyasi partilerle temas kurulacak ve toplantı başvurusunun diğer parti temsilcilerinin katılımıyla Meclis Başkanlığına teslim edilmesi planlanıyor.

Editör: Tahir Aygün