Denizli Haber - Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) heyetini kabul ederek bir görüşme gerçekleştirdi. Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye’nin önemli ticaret ve kültür şehirlerinden biri olan Denizli ile KKTC arasındaki ilişkilerin, hava yolu ulaşımı gibi imkanlarla daha da güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Tatar, Denizli’den ülkemize eğitim için gelen öğrenciler ve Kıbrıs gazileriyle olan bağların da altını çizdi.

Cumhurbaşkani Ersi̇n Tatar, Degi̇ad Heyeti̇ni̇ Kabul Etti̇ (2)

Tatar, Doğu Akdeniz'de KKTC'nin yükselen statüsüyle Kıbrıs Türk halkının refahını artırmanın en büyük temennileri olduğunu belirterek, uluslararası tanınırlık, ambargoların hafifletilmesi ve Anavatan Türkiye ile ilişkilerin güçlendirilmesi için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Gençlere milli değerlerle donatılmış bir gelecek bırakmayı amaçladıklarını ifade eden Tatar, DEGİAD’ın desteğinin kendilerine güç verdiğini belirterek tüm Denizli iş insanlarına selamlarını iletti.

Cumhurbaşkani Ersi̇n Tatar, Degi̇ad Heyeti̇ni̇ Kabul Etti̇ (3)

DEGİAD Başkanı Kemal Sözkesen ise Cumhurbaşkanı Tatar’a dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Denizli'de aramızdan ayrılanlar 15-09-2024 Denizli'de aramızdan ayrılanlar 15-09-2024

Cumhurbaşkani Ersi̇n Tatar, Degi̇ad Heyeti̇ni̇ Kabul Etti̇ (1)

Editör: Tahir Aygün