Denizli Haber - Acıpayam ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi, karpuz ve kavun üretimiyle öne çıkıyor. Bölgenin önemli gelir kaynaklarından birisini karpuz ve kavun oluşturuyor. Yürüttüğü yerel çalışmalar ve hayırseverliği ile bilinen Dodurgalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanlık görevini yürüten Yüksel Şan, kızı Büşra'nın düğün davetiyesini karpuzlara yapıştırıp dağıtarak büyük ilgi çekerken, düğüne katılanlardan ilginç karşılık geldi.

GELİNE BİBER TAKISI

Dodurgalılar Derneği Başkanı Yüksel Şan'ın kızı Büşra'nın düğünü için karpuzlu davetiye alan isimlerden Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Yarımca, Büşra ve Tufan’ın mutlu günlerinde yanlarında olarak kına gecelerine katıldı. Kale eski belediye başkanı Yarımca, geline Kale'nin coğrafi işaretli ürünü olan Kale biberlerini taktı. Yarımca'nın ipe dizilmiş biberleri geline takarak sosyal medyasından paylaşması büyük beğeni alırken, kına gecesinde renkli anlara sahne oldu.

Denizli’de darbe döneminde görev yapan belediye başkanı hayatını kaybetti Denizli’de darbe döneminde görev yapan belediye başkanı hayatını kaybetti

KALE BİBERİYLE KARŞILIK VERDİ

Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Yarımca, "Karpuzla gelen davetiye bizim çok hoşumuza gitti. Dostum Yüksel Şan'ın bölgesinin öne çıkan ürünü karpuzla bizi davet etmesi sonrası biz de güzel bir karşılık verelim istedik. Güzel çiftimizin kına gecesine katıldık. Kale'mizin meşhur biberini iplere dizdik ve gelinimize taktık. Denizli'miz tarımsal ürünleriyle de öne çıkan bir şehrimiz. Bu tür güzellikler bizim zenginliğimiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün