Denizli Haber - Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Yelken Takımı, İstanbul Boğazı'nda düzenlenen 23. Bosphorus Cup'ta büyük bir başarıya imza attı. 95’i aşkın teknenin ve 1000'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleşen dev organizasyonda, DEGİAD Yelken Takımı Cruise kategorisinde 2. olarak sahneye çıktı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışta, DEGİAD Yelken Takımı deneyimli ve başarılı ekibiyle dikkatleri üzerine çekti. Sergiledikleri üstün performansla, Denizli'yi gururla temsil ettiler.

Whatsapp Image 2024 09 23 At 09.56.32 (1)

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sözkesen, elde edilen başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “DEGİAD Yelken Takımımız, 23. Bosphorus Cup'ta gösterdiği performansla bizleri bir kez daha gururlandırdı. Başarılarında emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. DEGİAD olarak, spora ve gençlerimizin gelişimine destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Alman ve Polonyalı turistler sema gösterisine hayran kaldı Alman ve Polonyalı turistler sema gösterisine hayran kaldı

Whatsapp Image 2024 09 23 At 09.56.32

DEGİAD Yelken Takımı, bu önemli başarıyla yelken sporunda adından söz ettirmeye devam ediyor. Takım, önümüzdeki dönemde de katılacağı ulusal ve uluslararası yarışlarda Denizli'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Editör: Tahir Aygün