GÜNÜN İÇİNDEN

Demet Özkan Değirmenci istifa ederek aday adaylığını açıkladı

Denizli'de gerçekleşecek olan 2024 yerel seçimleri öncesinde, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (Deski) Daire Başkanlığı görevinden ayrılan Demet Özkan Değirmenci, belediye başkanlığı için adaylık sürecini başlatıyor.

Abone Ol

Denizli Haber - Mevlana'nın "Umut oldukça, her yeni gün yeni bir başlangıçtır." sözüyle yola çıkan Demet Özkan Değirmenci, ticaretten siyasete, özel sektörden bürokrasiye uzanan deneyimleriyle Denizli için hayaller kurduklarını ve bu hayalleri kadın ve anne bakış açısıyla hayata geçirecek bir vizyona sahip olduklarını ifade ediyor.

Heybesini bilgi ve tecrübe ile doldurduklarını belirten Değirmenci, Denizli'nin güzellikleri için yıllardır çalıştıklarını ve hemşehrilerinin "Tam zamanı bizim için" sözlerinden aldıkları cesaretle hareket ettiklerini vurguluyor. Sokakta, pazarda, ev ziyaretlerinde bulundukları her ortamda hemşehrilerinin derdine ortak olduklarını ve gönüllere dokunmaya devam edeceklerini belirtiyor.

Değirmenci, Deski Daire Başkanlığı görevinden 14 Kasım 2023 itibarıyla ayrıldığını açıklarken, görev süresince birlikte çalıştığı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ediyor ve Denizli'nin güzel insanlarıyla her köşe başında el ele omuz omuza olmayı sürdüreceğini dile getiriyor.