Denizli Haber - Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığının sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna  göre, Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere görev yeri, unvanı, niteliği ve özel şartları belirtilen 80 pozisyon için sözlü sınav yapılacak.

DSO heyeti, Denizli Model Fabrika için İzmir’de önemli temaslarda bulundu DSO heyeti, Denizli Model Fabrika için İzmir’de önemli temaslarda bulundu

Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara 2022 yılı KPSS'ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecek. Sözlü sınavlara, başvuruları kabul edilen adayların KPSS P3, KPSS P93 ve KPSS P94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere her pozisyon için ilân edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar aday çağrılacak.

BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

Başvurular 05 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayıp, 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 23.59 itibarıyla sona erecek. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklar. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar her bir pozisyon için yalnızca bir başvuru yapabilecekler.

DENİZLİ'YE 3 KİŞİ ALINACAK

Adli Tıp Kurumu'nun merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilecek 80 sözleşmeli personel; koruma ve güvenlik görevlisi, infaz ve koruma memuru, destek personeli (hizmetli), destek personeli (şoför), tekniker (bilgisayar), laborant, büro personeli, hemşire, psikolog, biyolog ve mühendis unvanlarından oluşurken, yeni alınacak personellerden 3'ünün Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığında görev yapacağı belirtildi. 

Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler'de bulunan merkez binasında yapılacak sözlü sınav sonucu Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığında 2 koruma ve güvenlik görevlisi ile 1 hemşire sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek.

Editör: Tahir Aygün