Denizli'de 19, 20 Eylül'de Elektrik Kesintisi Denizli'de 19, 20 Eylül'de Elektrik Kesintisi

Denizli Haber - Karayolları Bölge Müdürlüğü, Denizli’nin Antalya ve Muğla bağlantısını sağlayan yolda Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından çalışma başlatmıştı. Yenileme çalışmaları Cankurtaran Mahallesi’nin girişinden itibaren çıkışa kadar devam ediyor. Tek şeride düşen yol, özellikle Denizli’ye geliş yönünde her hafta sonu uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oluyor.  Ağır ilerleyen trafik hem sürücüleri hem de yolcuları çileden çıkarıyor.

Henüz Cankurtaran Mahallesi’ndeki çalışmalar bitmeden Denizli-Serinhisar yolunda da çalışma başlatıldı. Tavas Makası olarak bilinen bölgeden, Pınarcık Mevkiine kadar bölgede çalışma başlatılacak. Dün yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun tek şeride düşürülmesi için işaret ve uyarıcı levhalar konuldu. 

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir” denildi.

Editör: Tahir Aygün