Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 19-09-2024 Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 19-09-2024

Denizli Haber - Denizli Barosu, 2024-2025 adli yılının başlaması şerefine Baro binasında düzenlediği kokteylde, hukuk camiasını bir araya getirdi. Avukatlar, hakimler, savcılar ve şehrin önde gelen isimleri, bu özel gecede bir araya gelerek yeni adli yılın heyecanını paylaştı.

Deni̇zli̇ Barosu’ndan Adli̇ Yil Açilişi İçi̇n Görkemli̇ Kokteyl (1)

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Saadet Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün ve MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz gibi önemli isimlerin katıldığı kokteylde, Baro Başkanı Adnan Demirdöğer misafirlerle yakından ilgilendi.

Deni̇zli̇ Barosu’ndan Adli̇ Yil Açilişi İçi̇n Görkemli̇ Kokteyl (4)

Başkan Demirdöğer, gecede tek tek masaları dolaşarak meslektaşlarına ve yargı personeline iyi dileklerini iletti. Yeni adli yılın tüm hukuk camiası için başarılı geçmesi temennisinde bulunan Demirdöğer, kokteyle katılım gösteren tüm meslektaşlarının desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Deni̇zli̇ Barosu’ndan Adli̇ Yil Açilişi İçi̇n Görkemli̇ Kokteyl (3)

Etkinlik, canlı müzik eşliğinde devam ederken, davetliler keyifli bir akşam geçirdi. Yargı mensupları, yeni adli yıla moral depolayarak girdi.

Deni̇zli̇ Barosu’ndan Adli̇ Yil Açilişi İçi̇n Görkemli̇ Kokteyl (2)

Editör: Tahir Aygün