Denizli Haber - Cumartesi günü saat 15.30'da kendi evlerinde Beşiktaş ile oynayacakları maçın büyük önem taşıdığını belirten Deveciler,”Çok önemli bir maça hazırlanıyoruz. Beşiktaş ile kendi evimizde, yani PAÜ Arena’da oynayacağız. Bu zorlu maç öncesi iyi hazirlandik. Çok güçlü ve inandığımız bir ekibimiz de var. Seyircimiz bu zorlu müsabakada yanımızda görmek istiyoruz ” dedi.

Deveciler,” Bu mücadelenin, kavganın içinde yalnız kalmak istemiyoruz. Dostlarımızı, Denizli’yi ve basketbolu seven herkesi cumartesi günü saat 15.30’da Pamukkale Üniversitesi spor salonuna bekliyoruz. Denizli’nin coşkusunu, takımına nasıl sahip çıktığını hep birlikte gösterelim”dedi.

 

Merkezefendi Belediyesi genç seslerini arıyor… Merkezefendi Belediyesi genç seslerini arıyor…

BU TAKIM DENİZLİ’NİN TAKIMI…

Başkan Veli Deveciler “Göreve başladığımızdan bu yana görmediğimiz şey kalmadı. Bu takım zaten Denizli’nin takımı; isimlere takılı kalmayalım” diyen Başkan Deveciler, "Bu sene taraftarlarımızla da iç içe olacağız. Daha keyifli maçlar izleyecekler.

İlk maçtan son maça kadar isteyen ve coşkulu bir takım ortaya çıkardik. Aidiyet duygusu çok önemli, birlikte olmamız gerekiyor. Böyle olursa bir çok şeyi birlikte yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün