Denizli haber - Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (DEMİOSB) Başkanı Selim Kasapoğlu, DEMİOSB Başkanvekili Mehmet Sarı, DEMİOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Doğrar ve DEMİOSB Bölge Müdürü Himmet Ersoy’un yer aldığı heyet, bir dizi temaslar için Ankara’ya gitti. Heyet ilk olarak AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’le bir araya geldi. Ardından Milletvekili Tin ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

DEMİOSB’DEKİ SON DURUM ELE ALINDI

TBMM’de gerçekleştirilen bu ziyarette, Denizli sanayisine önemli kazanımlar sağlayacak olan DEMİOSB’deki son durum ele alındı ve Bakan Kacır’dan destek talebinde bulunuldu. Toplantıda Denizli Model Fabrika ve diğer bölge yatırımları da konuşuldu. Başkan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, Denizli sanayisinin ve sanayicilerinin sorunlarını aktararak, çözümü ile ilgili destek beklediklerini iletti. Bakan Kacır ise sanayicinin sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.

“SANAYİCİMİZİN SIKINTI VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİK”

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kasapoğlu, “Makine İhtisas OSB’deki gelişmeleri Bakanımıza aktardık. Bu önemli yatırım için ihtiyaç duyulan kaynaklar ile ilgili olarak bilgi verdik ve bu kaynakların nasıl değerlendirilebileceğini ilettik. Genel anlamda sanayicimizin sıkıntı ve taleplerini dile getirdik. Daha önce de ifade ettiğimiz sorunların tekrar üzerinden geçtik” dedi.

Editör: Tahir Aygün