GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası’na Anlamlı Ödül

Denizli Sanayi Odası (DSO), Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen “Happy Workplaces-Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması”nda 50 işyeri arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu listeye girmeyi başaran ilk sivil toplum örgütü olan DSO, “Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Abone Ol

Denizli Haber - DSO'nun bu başarısı, Capital Dergisi Medya Özel Projeler Müdürü Selçuk Ergenç'in katılımıyla gerçekleşen törenle taçlandırıldı. Ödül, DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve DSO personeline takdim edildi. Törende, DSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Dr. Sezgi Akbaş da hazır bulundu.

Başkan Kasapoğlu, DSO olarak çalışan mutluluğunun önemine vurgu yaparak, “Mutlu çalışanların iş hayatında daha başarılı olduğuna inanıyoruz. Bu ödül, DSO'nun çalışanlarına verdiği değerin bir yansımasıdır. Denizli Sanayi Odası olarak, şehrimizin sanayisine ve kültürüne değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ergenç ise DSO'nun bu başarısının diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olacağını belirterek, “Denizli Sanayi Odası, çalışan memnuniyetine verdiği önemle büyük bir başarı elde etti. Bu, tüm STK'lar için örnek teşkil edecek bir başarıdır” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından DSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve personeli, bu gurur verici anı birlikte kutlayarak fotoğraf çektirdi.