Düğünden dönen engelli kıza istismar iddiasıyla 7 kişi tutuklandı Düğünden dönen engelli kıza istismar iddiasıyla 7 kişi tutuklandı

Denizli Haber - Olay: Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gümüşler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir ay önce evinin çıkan yangında yandığı ve bu nedenle çok üzgün olduğu belirtilen 32 yaşındaki Fatih Öner adlı vatandaş evinin çatı katında kendisini asarak intihar etti. 32 yaşındaki Fatih Öner’den bir süre kendinden haber alamayan yakınları çatı katına çıktıklarında korkunç manzarayla karşılaştı. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldiğinde 32 yaşındaki gencin cansız bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekipleri Fatih Öneri’n cansız bedenini Pamukkale Üniversite Hastanesi morguna kaldırıldı.

32 yaşındaki 1 çocuk babasının neden intihar ettiği belirlenemezken bir ay önce evinde çıkan yangın nedeniyle evinin yandığı bu nedenle üzüntülü olduğu belirtildi. Fatih Öner Gazioğlu Camisinde kılanan cenaze namazının ardından Bozburun Mezarlığı’na defin edilirken polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör: Tahir Aygün