Denizli Haber - Olay, dün akşam saatlerinde Sümer Mahallesi'nde bulunan bir işyerinde başladı. Yangının ihbar edilmesinin ardından hızlıca harekete geçen Kayalık Şubesi itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Yangına hızla müdahale eden ekipler, alevlerin çevredeki diğer işyerlerine sıçramasını önleyerek yangını kontrol altına aldı.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışması sayesinde yangın, daha büyük bir felakete yol açmadan söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Kayalık Şubesi itfaiye ekiplerinin bu başarılı müdahalesi, mahalle sakinlerinin takdirini toplarken, yetkililer de yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden ekiplere teşekkürlerini iletti. Yangının çıkış nedeni ve maddi hasarın boyutu yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Aracınızı böyle aldıysanız dikkat! O parayı ödemek zorunda değilsiniz... Aracınızı böyle aldıysanız dikkat! O parayı ödemek zorunda değilsiniz...

Editör: Tahir Aygün