GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de Müze Ve Ören Yeri Ziyaret Saatleri Değişti

Denizli’de yaz aylarında gece yarısına kadar açık olan müze ve ören yerlerinin ziyaret saatleri, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendi.

Abone Ol

Denizli Haber - Denizli’de yaz aylarında gece yarısına kadar açık olan müze ve ören yerlerinin ziyaret saatleri, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendi. Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti, yaz aylarında 00.00’a kadar ziyaretçi kabul ederken, yeni düzenlemeyle Pamukkale travertenlerinin kapanış saati 22.30’a çekildi. 29 Eylül’den itibaren ise bu saat 19.00’a alınacak.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından paylaşılan yeni saatlere göre, Denizli Kent Müzesi, Atatürk ve Etnografya Müzesi ile Hierapolis Arkeoloji Müzesi 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Hierapolis Antik Havuzu ise 20.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.

Pamukkale, Türkiye’de gece müzeciliği kapsamında aydınlatılan ikinci ören yeri olma özelliğini sürdürüyor. Yeni saat düzenlemesi, yerli ve yabancı turistler için daha planlı ziyaret fırsatı sunmayı hedefliyor.