Denizli Haber - Kabadayılar, sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda, Başkan Çavuşoğlu’nun seçim öncesinde sağlık çalışanlarına günde iki ücretsiz otobüs bileti sözü verdiğini ancak bu vaadini yerine getirmediğini belirterek eleştiride bulundu.
Çavuşoğlu’ndan Video Eleştirisine Yanıt: "Çok Güzel Bir Video Çekmişsiniz"
Belediye Meclisi’nde Kabadayılar’a yanıt veren Başkan Çavuşoğlu, eleştirileri ironik bir dille karşılayarak şu ifadeleri kullandı:
“Çok güzel bir video çekmişsiniz, gerçekten teşekkür ederim. Üstelik her problemi bir yılda çözmemizi beklemeniz bizi duygulandırdı. Genelde siyasiler vaatlerini 5 yıl için verir. Ama anlaşılan hızımıza çok güveniyorsunuz. Eğer vaatlerimizi bir yılda tamamlarsak kalan 4 yılda canımız sıkılır.”
Ayrıca, önceki yönetimlerin eksikliklerini gündeme getirmeyenlerin şimdi eleştiri yaptığını söyleyen Çavuşoğlu, “Daha önceki yönetimlerin yaptığı haksızlıklar olduğunda sesiniz çıkmadı. Mecliste dile getirmediğiniz bir konuyu video çekerek yayınlamak etik değil. Ancak o konuda arkadaşlarımız çalışıyor” ifadelerini kullandı.
Kabadayılar’dan Çavuşoğlu’na: "Sorduğumuz Sorulara Cevap Alamıyoruz"
Başkan Çavuşoğlu’nun yanıtı üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Feride Kabadayılar, belediyenin emeklilere sağladığı destek miktarı ve diğer vaatlerle ilgili yöneltilen sorulara cevap alamadıklarını belirterek “Burada sorduğumuz sorulara yanıt vermiyorsunuz. Hiç olmazsa bu şekilde sizden bir cevap alabildik” dedi.
Tartışma, yerel yönetimin icraatları ve vaatlerini yerine getirme süreci hakkında kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım vaadiyle ilgili belediyenin nasıl bir adım atacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.
Kaynak:https://www.drttv.com/