Denizli Haber - Denizli’de T.İ isimli bir vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. Kendisinin bilgisi dışında, bir psikiyatri kliniği tarafından yazıldığı iddia edilen ve yüksek uyuşturucu etkisi olan LYRICA isimli ilacı, bir kısa mesajla öğrendi. İlacın yeşil reçete ile satılan bir ilaç olması, durumun ciddiyetini artırdı.

T.İ, reçetenin kendisine ait olmadığını ve bu durumun düzeltilmesi gerektiğini belirterek kliniği aradı. Ancak kliniğe yaptığı başvurular sonuçsuz kaldı. Reçetenin iptal edilmemesi üzerine, T.İ çareyi polise gitmekte buldu.

Karakola başvuran T.İ'nin durumu, polislerin devreye girmesiyle çözüldü ve reçete iptal edildi. Ancak bu olaydan kısa bir süre sonra T.İ, tehdit telefonları almaya başladı. Ailesiyle birlikte ölümle tehdit edildiğini iddia eden T.İ, olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Denizli’de 1 çocuk babası genç adam canına kıydı Denizli’de 1 çocuk babası genç adam canına kıydı

Yaşanan bu şok edici olay üzerine, H.M. isimli şahıs ve ilgili klinik çalışanları hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olay, Denizli'de büyük yankı uyandırırken, T.İ'nin yaşadıkları, sağlık hizmetlerinin güvenliği konusunu yeniden gündeme getirdi.

Editör: Tahir Aygün