Denizli Haber - Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarına bağlı 187 general ve amiralin atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan 117 generalin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda 32 amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda ise 38 generalin görev yerleri ve pozisyonları değişti.

Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 18-09-2024 Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 18-09-2024

NAS GİTTİ, ÇALIŞKANLAR GELDİ

Karara göre Denizli’de görev yapan 11’inci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ozan Nas, Adana’daki 6. Kolordu ve Müşterek Özel Görev Kuvveti Komutan Yardımcılığı’na atandı. Tuğgeneral Nas’tan boşalan göreve ise Osmaniye’deki 12'nci Piyade Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar getirildi.

GÜLTEKİN YARALI, 7. KOLORDU’YA ATANDI

Öte yandan 24 Ağustos 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kara Harp Okulu Komutanlığı görevine getirilen ve 2016-2018 yılları arasında Denizli 11'inci Komando Tugay Komutanı görevinde bulunan Gültekin Yaralı, Yüksek Askeri Şura’da korgeneralliğe yükseltilmişti. Yaralı, Diyarbakır’daki 7. Kolordu Komutanlığı’na atandı.

Editör: Tahir Aygün