Denizli haber - Denizlispor’da Başkan Ahmet Yalın Yıldırım’ın göreve gelmesiyle birlikte başlayan şeffaflık kriterini uygulamaya devam ediyor. Düzenli olarak kulübün mali tablosunu kamuoyuyla paylaşan yeşil siyahlı kurmaylar, Temmuz ayı sonu itibariyle son durumu açıkladı. Geçtiğimiz ay sonunda 411 Milyon TL borç açıklayan yeşil siyahlıların Temmuz ayında bu rakamın 422 Milyon TL’ye çıktığı gözlendi.

GİDERLERDE YARI YARIYA AZALMA

Yeşil siyahlı ekibin Ahmet Yalın Yıldırım başkanlığında kulüp giderlerinde de azalma gözlendi. Geçen ay 168 bin TL olarak açıklanan yemekhane giderleri 205 bin TL çıkarken, Tesisler ve Stadyum giderleri 251 bin TL’den 125 bin TL’ye düştü. En büyük azalma personel giderlerinde görüldü. Haziran ayı sonunda 2 Milyon 141 bin TL olan personel giderleri Temmuz ayı sonunda 838 bin TL’ye düştü.

KASADA PARA YOK!

Denizlispor Haziran ayında sonunda kulüp kasasında 100 bin TL’nin olduğunu açıklarken temmuz ayında bu rakam 25 bin TL’ye düştü. Kulübe destek olan firmalarla birlikte toplam gelir 2 Milyon 540 bin TL olarak açıklanırken toplam gider 2 Milyon 514 bin TL olarak açıklandı.

FUTBOLCU ALACAKLARI BORCUN ARTMASINA NEDEN OLDU

Yıldırım’dan Çavuşoğlu’na veryansın “Çavuşoğlu Bizim İçin Hükümsüzdür” Yıldırım’dan Çavuşoğlu’na veryansın “Çavuşoğlu Bizim İçin Hükümsüzdür”

Yeşil siyahlılar haziran ayı itibariyle futbolcu, kulüp ve menajerlere olan borç miktarını 329 Milyon TL olarak açıklamıştı. Temmuz ayında kur farkı nedeniyle bu rakamın 339 Milyon TL’ye çıktığı gözlendi. Ayrıca mali tabloda FIFA’dan Costel Pantılımon, Radaslaw Murawski ve Brahim Darri’nin dosyalarından kaynaklı gelen cezalarda paylaşıldı.

Borc 1723030561

Editör: Tahir Aygün