Denizli Haber - Denizli’de 4 Nisan Cuma gününden itibaren 5 gün boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Cuma ve Cumartesi günleri gök gürültülü sağanak etkili olurken, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri ise aralıklı sağanak yağışların süreceği öngörülüyor. En düşük sıcaklıkların 9-10 derece, en yüksek sıcaklıkların ise 14-19 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar Orta Kuvvette Esecek
Uzmanlar, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini ancak kuzey ve iç bölgelerde soğuk hava dalgasıyla belirgin bir düşüş yaşanacağını belirtiyor. Rüzgarın güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda ise saatte 40-60 kilometre hızla kuvvetli esmesi beklendiği bildirildi.
Yağışlar Devam Edecek
Meteoroloji, yeni haftada da yağışların süreceğini ve özellikle kuzey ile iç kesimlerde hava sıcaklıklarının düşeceğini açıkladı. Denizli’de de hafta boyunca sağanak yağışlarla birlikte sıcaklıkların dalgalı bir seyir izlemesi bekleniyor.