GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'yi serinleten haber

Meteoroloji Denizli için 19 Ağustos (Pazartesi) hava tahmin raporunu yayınladı. Yeni haftanın ilk gününe sabah saatlerinde 24 derecelik serin bir hava ile başlayan Denizli’de öğle saatleri ve sonrası termometrelerin 30 derecelerin üzerine çıkması ile birlikte sıcak hava etkisini gösteriyor. Meteoroloji Denizli için serinleten tahminde bulundu. Cumartesi günü için gök gürültülü sağanak yağış tahmininde bulundu. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları...

Abone Ol

Denizli Haber - Meteoroloji'nin raporuna göre yeni haftada Denizli için 'Afrika sıcakları' uyarısı yapılırken yüksek nem ile birlikte özellikle gün verilerek dikkatli olunması belirtildi. Cumartesi günü için gökgürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte detaylar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için yapılan tahmine göre: Yeni haftada 24 derecelik sıcaklık ile güne merhaba diyen Denizli’de en yüksek sıcaklık 38 dereceye kadar çıktı. Yarın ise sıcaklık 40 derece olması bekleniyor.

DENİZLİ’'YE 'AFRİKA' UYARISI GELDİ...

 Öte yandan Meteoroloji'nin Denizli için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu.  Denizli için yeni hafta raporunda sıcaklıklar tekrar 35 derecelere kadar yükselirken 'Afrika' sıcakları yaşanan Denizli’de vatandaşların dikkatli olması belirtildi. İşte yeni haftada Denizli için sıcaklık tahminleri: Bugün (PAZARTESİ) sıcaklık gün içinde en yüksek 38 derece olarak ölçülürken sıcaklık bunaltıyor. SALI gününde hava sıcaklığı gün içinde 40 derece hissedilecek. ÇARŞAMBA gününde sıcaklıklar termometrelerde 39 dereceye kadar yükselirken açık hava etkili olacak. PERŞEMBE günü ise termometreler 37 derece oluyor. Yine sıcak ve bunaltıcı sıcaklık etkili olacak. CUMA günü Afrika sıcaklarının etkisi ile sıcaklık 38 derece olarak ölçülüyor. CUMARTESİ günü meteorolojiden sevindiren haber geldi.  Denizli için Gökgürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı.