Denizli Haber - DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi ve beraberindeki heyet Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Seyhun Türk’e görevinde başarılar diledi. Ayrıca dernek çalışmalarını ve yapacak oldukları projeleri aktardı.

Denizli’de üreticilere tarımsal üretim planlanması anlatıldı Denizli’de üreticilere tarımsal üretim planlanması anlatıldı

Whatsapp Image 2024 09 05 At 16.23.07 (1)

DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi, bu projeler arasında; Ülkemizin gerçeği olan deprem ile mücadele ve önlemler konusunda Denizli’de kentsel dönüşümün hızlandırılması ve başlaması noktasında DİMSİAD olarak öncülük etmek ve ilgili kurumlar ile beraber harekete geçilmesini sağlamak olduğunu, ayrıca inşaat sektöründe kaliteli ve güvenli yapılar oluşturmak için kalifiye eleman eksikliğinin giderilmesi konusunda Denizli İnşaat Mühendisleri Odası ile birlikte kurslar ve projeler üretmenin önemli olduğunu belirtti.

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Seyhun Türk ziyaretine gelen DİMSİAD heyetine Denizli İMO olarak sektörel ve Denizli’ye katkı sağlayacak her projede birlikte hareket etmekten mutlu olacaklarının altını önemle çizdi.

Whatsapp Image 2024 09 05 At 16.23.08

Editör: Tahir Aygün