Denizli Haber - Projeyle, 0-6 yaş aralığındaki özel gereksinimli çocukların doğa ile iç içe olmalarını ve sınıf içi etkinliklerin bahçede yapılabilecek aktivitelerle çeşitlendirilmesini hedefleyen Doder, bu sürdürülebilir çalışmayı hayata geçirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaşam Döngüsü Sunum 8

Doder Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Mersin, proje hakkında yaptığı açıklamada, “Fransız Büyükelçiliği tarafından finanse edilen ve özel gereksinimli öğrencilerin doğa ile bütünleşmesini amaçlayan 'Yaşam Döngüsü' projemiz için toplantılarımızı gerçekleştirdik. Proje kapsamında çocukların çok yönlü gelişimlerini destekleyecek bahçe düzenlemeleri ve fiziksel aktivite olanakları oluşturulacak. Bu süreçte bizlere teknik destek sağlayan Denizli Valisi Sayın Ömer Faruk Coşkun'a ve projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz,” dedi.

Doder, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 0-6 yaş aralığındaki özel gereksinimli çocukların eğitim almasını ve ailelerinin bilgilendirilmesini sağlayan ilk pilot okulun açılmasına da öncülük etmişti.

Kasapoğlu Bloomberg HT’de Açıl Sezen’in Sorularını Yanıtladı Kasapoğlu Bloomberg HT’de Açıl Sezen’in Sorularını Yanıtladı

Yaşam Döngüsü Sunum 6

Editör: Tahir Aygün