SİYASET

Doğan’ın Adaylığı Kesinleşti

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ankara'da gerçekleşen genel merkez daveti sonrasında siyasi kulislerde hareketlilik yarattı. Özellikle CHP çevrelerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Şeniz Doğan'ın genel merkez görüşmeleri sonrasında Merkezefendi Belediye Başkan adaylığının kesinleştiği konuşuluyor.

Abone Ol

Denizli Haber - Şeniz Doğan'ın, Merkezefendi'deki devam etmek istediği projeleri ve hayallerinin şehri için olduğunu vurguladığı belirtiliyor. Bu gelişmelerin ardından 21 Aralık'ta gerçekleşecek parti meclisi toplantısının sonrasında, Merkezefendi, Pamukkale, Serinhisar, Çal, Bekilli, Babadağ ilçelerinin adaylarının açıklanacağı ifade edildi.

Ancak Büyükşehir için CHP'de adaylık arayışlarının devam ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Şeniz Doğan'ın Merkezefendi'deki devam etme kararının, yerel siyasetteki dengeleri değiştirebilecek önemli bir adım olduğu belirtiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak açıklamaların, parti içinde ve genel olarak Denizli siyasetinde büyük bir merakla beklenmekte.