GÜNÜN İÇİNDEN

DTB Yönetiminden Derya Baltalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Derya Baltalı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Abone Ol

Denizli Haber - Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Yönetim Kurulu Üyeleri Özay Tanrıverdi ve Mesut Turan, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Osman Uğurlu ve Selim Yaymanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan ve İsmail Aslan, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’da yer aldı.

Yeni OSB yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dileyen Başkan Tefenlili, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Önceki Dönem Başkanları Abdulkadir Uslu için de başsağlığı dileklerini iletti.

Başkan Derya Baltalı da Denizli OSB ve DTB arasındaki güçlü iş birliğinin, kente ve insanına değer katan projelerle kaldığı yerden kesintisiz sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.