GÜNÜN İÇİNDEN

Emekli Yargıtay Hakimi İsmail Ağar, hayatını kaybetti

Denizli'de siyasi çevrelerin yakından tanıdığı emekli Yargıtay Hakimi İsmail Ağar, 73 yaşında hayatını kaybetti. Bir dönem İlkokul Öğretmenleri Sağlık, Sosyal Yardım Sandığı Kayyum Heyeti Başkanlığı görevini yürüten ve Demokrat Parti saflarında siyaset yapan Ağar, yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Abone Ol

Denizli Haber - Denizli’de yargı ve siyaset çevrelerinin yakından tanıdığı emekli Yargıtay Hakimi İsmail Ağar, bir hafta önce beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavinin ardından evine dönen Ağar,  bugün aniden fenalaştı ve hayata veda etti. 73 yaşında hayatını kaybeden Ağar’ın vefatı, Denizli yargı ve siyaset dünyasını yasa boğdu.

Demokrat Parti saflarında da siyaset yapan, İlkokul Öğretmenleri Sağlık, Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Kayyum Heyeti eski Başkanı olan Ağar, yarın öğle namazına müteakip Bağbaşı Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlenecek. Burada kılınacak cenaze namazının ardından Ağar, Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Başbakanlık Müşavirliği görevini de yürüten Ağar, hakimlikten emekli olduktan sonra bir dönem de Ankara Barosu’na kayıtlı avukat olarak serbest çalışmıştı.