ASAYİŞ

Firari Hükümlüler Tutuklandı

Denizli’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 firari hükümlü, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce düzenlenen çalışmalar sonucu yakalanarak, tutuklandı.

Abone Ol

Denizli Haber - İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Honaz İlçe Emniyet Amirliği ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda; hakkında 38 ayrı suç kaydı bulunan ve hırsızlık suçlarından 47 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 kişi, hakkında 11 ayrı aranma kaydıyla güveni kötüye kullanma, konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret, hırsızlık, kamu malına zarar verme ve yağma suçlarından 28 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 kişi ve hakkında 11 ayrı suç kaydı bulunan ve 8 aranma kaydıyla kasten adam öldürme ve suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçlarından 14 yıl Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 kişi yakalandı. Gözaltına alınan 3 firari hükümlü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.