Denizli Haber - AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İl Koordinatörü AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen'in divan başkanlığını yaptığı toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, İl Koordinatörü AK Parti eski Uşak Milletvekili Alim Tunç, eski Denizli milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, AK Parti Denizli il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, parti kurucuları, şimdiye kadar çeşitli kademede görev alan partililer katıldı.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 28 Ocak 2023'te Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılmıştı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı 19 ay sonra yapılmış oldu.

“HİÇ KİMSE HEVESLENMESİN”

AK Parti İl Başkanı Güngör, toplantıda yaptığı konuşmada, uzun bir zamandan sonra bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, "En son genişletilmiş il danışma meclis toplantısını adam gibi adam, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapmıştık. O gün de yine bugünkü gibi salon tıklım tıklımdı, Allah sizden razı olsun." dedi. Her zaman şunu ifade ettiklerini dile getiren Güngör, "Diyoruz ki biz milletten başka hiçbir gücü tanımayız ve bizim de sicil amirimimiz aziz Türk milletidir. Bizler bugüne kadar nabza göre şerbet verenlerden, rüzgâra göre yön değiştirenlerlerden, menfaatleri uğruna değişenlerden olmadık çok şükür. Allah'ın izniyle biz milletin adamı, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi günde de kötü günde de yanında olmaya sizlerle birlikte devam edeceğiz. Buradan bir kez daha ifade ediyorum. Hiç kimse heveslenmesin. Allah'ın izniyle bu şarkı burada teşkilatımızın ve sizlerin desteğiyle asla bitmeyecek. Siz de bunu inşallah en kısa sürede göreceksiniz." diye konuştu.

"YAPTIKLARINI TAKİP ETMEK ANA GÖREVİMİZ"

Yerel seçimde alınan sonuca işaret eden Güngör, "Maalesef 31 Mart'ta hiç beklemediğimiz bir sonucu aldık. Bu konuda siyaseten bir il başkanı olarak bunun sorumluluğunu üzerime hiç amasız fakatsız alıyorum. Çünkü biz milletimiz bize oy verdiği zaman milleti göklere çıkaran, ama millet bize oy vermediği zaman onu yerin dibine sokacak o parti mensuplarından değiliz. Millet ne derse başımızın üzerine deriz. Recep Tayyip Erdoğan ne derse başımızın üzerine deriz. Biz siyaseti 'fakat, belki' diyerek asla yapmadık ve bundan sonra da yapmayacağız. Tabii milletin sözü bizim başımızın üzerine. Ama bu şu demek değildir ki 31 Mart sonrası biz CHP'li belediyeler ne yapıyorlar ve hangi vaatleri verdiler ve milletimize hangi yalanları söylediler, bunları hatırlatmak da ana görevimiz olduğunu ifade etmek isterim. Biliyorsunuz 31 Mart'tan bugüne altı ay geçti. Ve bu ayın sonunda da altıncı aylarını dolduracaklar. Allah aşkına sizlere soruyorum. Bugüne kadar altı ay boyunca hangi hizmetlerine şahit oldunuz?" dedi.

"VATANDAŞI KANDIRAMAZSINIZ"

Nihat Zeybekci'nin 2004'te başlattığı ve Osman Zolan'la devam eden Denizli'nin vizyon şehir olma yolundaki hizmetkar belediyeciliğin CHP belediyeciliğinde olmadığını ifade eden Güngör, "Bugün maalesef sadece Denizli büyük tabela belediyesi olmuştur. Daha ilk günden her tabelaya yalan rakamlarla borçları asan ve onları algı yaparak milletin zihnine yerleştirmeye çalışan, hiçbir iş yapmamak üzere kurulu bu anlayışlarını da görmüş olduk. Ve şunları da sizlere hatırlatmak isterim. Hatırlıyorsunuz belediyenin önüne çok sayıda kiralanan araçları sıralayarak, bunları israf olduğu için geri gönderdiklerini ifade eden sözler sarf ettiler. Ve büyük bir şovla milletimize bunu yalanla dolanla anlatmaya çalıştılar. Ama bizim milletimiz uyanıktır, bakmayın. Milletimiz bunların her birini biliyor. Ama geçen haftalarda baktık gördük ki geriye gönderdik dedikleri araçlardan çok daha fazlasını kiralamak için ihaleye çıkmışlar. Biz de soruyoruz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Siz Denizlimizi, Denizli'de yaşayan vatandaşlarımızı asla kan-dı-ra-maz-sı-nız. Sizin ensenizde bu teşkilat olacak, sizin ensenizde biz olacağız. Ne söylediklerinizi, yalan söylediklerinizi de her zaman i̇fade edeceğiz. Allah'ın izniyle de AK Parti Denizli teşkilatı olarak onların enselerinde olacağız." ifadelerini kullandı.

"İLK TÜMSEKTE PESEDECEK DEĞİLİZ"

Yerel seçim öncesi verdikleri sözleri hatırlatan Güngör, Denizli'de kaç emekliye ikramiye verildiği sorusuna cevap alamadıklarının altını çizerek, "289 bin emekliden sadece 289 kişiye verdiklerini tahmin ediyoruz. Peki siz bu emeklerimize umut tacirliğini neden yaptınız onları neden kandırdınz? Her doğan çocuğun annesine çeyrek altın hediye edeceğiz dediniz, kaç kişiye verdiniz diye soruyoruz yine cevabı yok." dedi. Bundan sonraki seçimlerde çok daha çalışacaklarını ifade eden Güngör, "31 Mart seçimleri ile ilgili, Allah şahit o günden bugüne hala daha öyle üzgünüm öyle üzgünüm ki bunu hiç kimseye anlatamam eminim ki sizler de çok üzgünsünüz. Böyle bir sonucu beklemiyorduk ama şunu da ifade edeyim bizler ilk tümsekte ilk sarsıntıda pes edecek ve milletimizin vermiş olduğu bu destekle de korkup kaçacak ve bu derdimizi de artık dertlenmez hale gelecek bir partili de değiliz. Bir AK Partili olarak asla ümitsiz değilim. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında son nefesimize kadar siyaset yapmaya da sizin huzurunda söz veriyorum. Makamımız mevkiimiz ne olursa olsun hiç önemli değil Recep Tayyip Erdoğan varsa biz varız." ifadelerine yer verdi.

31 MART'TAN SONRA 2 BİN 196 YENİ ÜYE

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirildi İYİ Parti Denizli İl Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirildi

Partilerine 31 Mart seçimlerinden sonra 2 bin 196 kişinin kendi istekleriyle üye olduğunu bildiren Güngör, "Bu çalışmalarından dolayı ilçe başkalarımın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ana kademede görev alan sandık başkanlığı yapan ve partimizde taş üstüne taş koyan belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. Güngör, bu yeni üyelerden 1124'ünün Pamukkale teşkilatı tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, "Pamukkale İlçe Başkanımız Sayın Osman Özpek'e de yürekten teşekkür ediyorum, onunla birlikte kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza da teşekkür ediyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: Tahir Aygün