GÜNÜN İÇİNDEN

Hafta Sonuna Dikkat

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; 1 Eylül Pazar ve 2 Eylül Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.

Abone Ol

Denizli Haber - Aşırı sıcak ve kurak bir yaz mevsimi geçiren Denizli, hafta başında yaşanan yağışların ardından serinlemeye başladı. Hafta başında yaşanan şiddetli dolu ve sağanak nedeniyle Çal, Baklan ve Çameli ilçelerinde hayatı olumsuz etkilemişti. Denizli’de havalar serinlemeye devam ediyor. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; yağışı havanın Eylül ayı başında da sürmesi bekleniyor. 1 Eylül Pazar ve 2 Eylül Pazartesi günleri kent genelinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Denizli’de 5 günlük hava tahmini şu şekilde olacak: Yarın sıcak hava hakim olacak. Hava sıcaklıkları 21-35 derece arasında değişecek. 31 Ağustos Cumartesi günü parçalı bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı 20, en yüksek 34 derece olacak. 1 Eylül Pazar günü kent genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 20-32 derece arasında değişecek. Gök gürültülü sağanak, 2 Eylül Pazartesi günü de etkili olacak. En düşüş sıcaklık 19, en yükse 33 derece olacak. 3 Eylül Salı günü ise parçalı bulutlu hava hakim olacak. En düşük hava sıcaklığı 20, en yüksek 32 derecek olacak.