SPOR

Horozkentspor Satıldı

Kadınlar 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden Horozkentspor Kadın Futbol Kulübü’nü iş insanı Ayhan Ulam satın aldı. Satın alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Baget Burger Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ulam, hem kulübün sahibi hem de başkanı oldu.

Abone Ol

Denizli Haber - Kadınlar 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden Horozkentspor Kadın Futbol Kulübü’nü iş insanı Ayhan Ulam satın aldı. Satın alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Baget Burger Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ulam, hem kulübün sahibi hem de başkanı oldu. Devir için tören düzenlendi. Baget Burger Bağbaşı Şubesi’ndeki törene iş insanı Ayhan Ulam, Horozkentspor Kulübü Kurucu Başkanı Kamil Karabuğa, yöneticiler ve sporcular katıldı. Törende imzaların ardından Horozkentspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları birlikte yemek yedi.

ESKİ YÖNETİM DE DESTEK OLACAK

2015 yılında kurulan Horozkentspor Kadın Futbol Kulübü’nün iki defa Süper Lig için play-off’lara kaldığını söyleyen kurucu başkan Kamil Karabuğa, “Kadın futbolunun gelişimi ve yeni futbolcu yetiştirmek amacıyla kulübümüzü kurduk. Alt yapımızdan yetişen birbirinden değerli 25 sporcumuz var. Bugüne kadar iyi işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bundan sonra bayrağı daha da yükseğe taşımak amacıyla kulübümüzü sayın Ayhan Ulam’a teslim ettik. O’nun da daha güzel işler yapacağından kuşkumuz yok. Bizler de destekçisi olacağız, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HEDEF SÜPER LİG

‘Şehrin burgercisi’ olarak Denizli’de herkesin yakından tanıdığı Baget Burger Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ulam, hayırlı olmasını dileyerek hedefi Süper Lig olarak belirledi. 2014 yılında Baget Burger’i kurduktan sonra 11’nci şubesini hayata geçiren iş insanı Ulam, “Ben eski bir futbolcu ve taraftarım. Sporu çok seviyorum ama en çok memleketimin insanını seviyorum. Burada kazanıyorsak buraya harcamalıyız. Gençler bizim geleceğimiz. Onlara her zaman her yerde destek olmamız gerekiyor. Bu nedenle Horozkentspor’u satın aldım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

“YÖNETİCİLER AĞIRLIKLI İŞ KADINLARI OLACAK”

Ayhan Ulam, henüz yönetimi oluşturmadıklarını ancak güçlü bir yönetimin olacağını ifade etti. Yöneticilerin çoğunlukla iş kadınlarından oluşacağının altını çizen Ulam, “Haftaya lig başlıyor. Biraz geciktiğimiz için kısa bir sürede güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağız. Yöneticilerin çoğu iş kadını olacak. Kuracağımız yönetimle ve sportif başarımızla adımızdan sıkça bahsettireceğiz” dedi. Konuşmaların ardından yöneticilerin ve sporcuların toplu fotoğraf çektirmesiyle tören son buldu.