Denizli Haber - Semerci, açıklamasında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşundan bu yana, milletin bağımsızlık mücadelesinin ve Türk milletinin hassasiyetlerinin temsilcisi olduğunu belirterek, TBMM'de edilen yeminlere bağlı kalmanın büyük Türk milletinin en doğal hakkı olduğunu ifade etti. Terörist başının TBMM’nde konuşturulmasının, aziz şehitlere, gazilere ve Türk milletine ihanet olduğunu dile getirdi.

Başkan Semerci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gençliğe Hitabesi”nde belirttiği “gaflet, dalalet ve hatta hıyanet” içinde olanların, TBMM çatısı altında bu tür bir talepte bulunmasını tarihe kara bir leke olarak geçeceğini söyledi. İhanet mutabakatını asla kabul etmeyeceklerini belirten Semerci, bu talepte bulunanların derhal istifa etmeleri gerektiğini ifade etti.

Süleyman Semerci, Türk milliyetçilerini birlik ve beraberliğe davet ederek, "Bu ihanet karşısında vakit kaybetmeden birleşmeliyiz, bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız" dedi. Son olarak Semerci, İYİ Parti'nin Türk milletine olan mücadelesini son nefese kadar sürdüreceğini vurgulayarak sözlerini “Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin” diyerek tamamladı.

Kiraz Adaylıktan Çekildi Kiraz Adaylıktan Çekildi

Editör: Tahir Aygün