Özel’in Buldan Mitingi İptal Özel’in Buldan Mitingi İptal

Denizli Haber - Atama belgesinin verilmesinin ardından İYİ Parti Denizli İl Başkanı Süleyman Semerci ;“İl Başkanlığımızın teklifi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Toktaş’ın tensipleri ve İYİ Parti Genel Başkanı D. Müsavat Dervişoğlu’nun onayıyla Merkezefendi İlçe Başkanı olarak Erdem Hayta atanmıştır. Kendisine ve İYİ Parti Merkezefendi ailesine hayırlı, uğurlu olsun.

Whatsapp Image 2024 08 26 At 16.40.06

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonucu partimizin yeniden yapılanması süreci devam etmektedir. Yapılanma sürecimizi en kısa sürede tamamlayacağız. Partimize bugüne kadar hizmet etmiş ve önünüzdeki dönemde hizmet edecek tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Whatsapp Image 2024 08 26 At 16.40.13

Ayrıca bugün büyük bir coşku ile kutladığımız; Anadolu’nun Türk yurdu olmasının kilidini açan Malazgirt Zaferi’nin ve ebediyen Türk yurdu olarak kalmasının başlangıcı olan Büyük Taarruz’un yıldönümü kutlar, ahirete intikal eden tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum. Aziz ruhları şad mekânları cennet olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Tahir Aygün