Pamukkale’de Kreş İhtiyacı İçin MHP Meclis Grubu'ndan Soru Önergesi Pamukkale’de Kreş İhtiyacı İçin MHP Meclis Grubu'ndan Soru Önergesi

Denizli Haber - Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine 21 Ocak 2021’den bu yana yürüttüğünü belirten Kabadayılar, görevinden affını istediğini duyurdu. Kabadayılar; “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 21 Ocak 2021 tarihinde üstlenmiş olduğum Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden, affımı talep etmiş bulunuyorum. Bu kutlu yolculukta, omuz omuza mücadele ettiğimiz il kadın kolları yönetim kurulu üyelerimize, ilçe kadın kolları başkan ve yönetimlerimize, mahalle teşkilatlarımıza ve sandık yönetim kurulu üyesi kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Davamızı ‘Gece-gündüz’ demeden anlatan tüm kadın kolları teşkilatımızın fedakârlıklarını takdirle yad ediyorum” dedi.

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Bu süre zarfında kendisine destek verenlere teşekkür eden Kabadayılar, Merkezefendi Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüteceğinin altını çizdi. Kabadayılar; “AK Partim adına Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Kadın Kolları İl Başkanlığı bayrağını devralacak olan kardeşimize ve fedakar teşkilat mensuplarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla, heyecan ve inançla, davamızın sancağını zirvede tutmak için durmadan, yorulmadan gayretle çalışmaya devam edeceğim. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün