SİYASET

Kasapoğlu Ak Parti’nin En Yüksek Oy Aldığı Mahalleyi Unutmadı

AK Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ programı çerçevesinde Denizli’ye gelen önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti'ye yıllardır büyük destek veren Güzelpınar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Abone Ol

Denizli Haber - AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun Denizli programı hakkında bilgi verdi. Programın AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığında düzenlenen bir toplantı ile başladığını belirten Özpek, “AK Parti iktidarı döneminde Denizli ve Pamukkale büyük hizmetler aldı ve bu süreç, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edecek. 23 yıllık bu başarı hikâyesinde emek, gayret ve birliktelik var. Yenilenme ve umut AK Parti’nin temelinde var. ‘Türkiye Buluşmaları’ serimizi Pamukkale’den başlattık” dedi.

AK PARTİ’YE YÜZDE 90 DESTEK VEREN GÜZELPINAR’A ZİYARET

Osman Özpek, AK Parti’nin Denizli programı kapsamında mahalle ziyaretlerine de yer verildiğini söyledi. 2002 yılından bu yana yapılan 18 seçimde AK Parti’ye yüzde 90 oranında destek veren Güzelpınar Mahallesi’ni ziyaret ettiklerini belirten Özpek, “Mahalle sakinlerimizle buluştuk ve onların sorunlarını dinledik. Ayrıca Akköy Mahallesi’nde UEFA standartlarına uygun olarak yapılan stadı bakanımızla birlikte gezdik ve vatandaşlarla bir araya geldik” diye konuştu.

PARALİMPİK ŞAMPİYONLARLA BULUŞMA

Ziyaretler sırasında Fransa’da yapılan Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil ederek şampiyon olan Golbol Kadın Milli Takımı oyuncuları Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan’la da bir araya gelindi. Ayrıca Gülay Kaynak Anadolu Lisesi Ragbi Takımı ve başarı elde eden Judo sporcularıyla görüşmeler yapıldı.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Programın sonunda, 2016 yılında Diyarbakır Lice’de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in ailesi de ziyaret edilerek başsağlığı dilekleri iletildi.