Denizli Haber - 27.06.2021 tarihli ve 31524 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çiğ Süt Desteği Ve Süt Piyasasının Düzenlenmesi Uygulama Tebliğinin (TEBLİĞ NO: 2021/22) 5. maddesi 16. fıkrası M bendi kapsamında çiğ süt toplama ve/veya depolama sorumlusu olarak çalışacak kişiler 21/09/2006 tarihli ve 5544 sayılı Meslekî Yeterlilik Kurumu ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun kapsamında T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Mesleki Yeterlilik Kurumunca KÖY KOOP Merkez Birliği yetkilendirildi.

Sınav yapıcı ve Değerlendirici olarak birlikte çalışacak iş arkadaşları arayan Köy-Koop Denizli, yaptığı açıklamada genel şartları belirtti.

 Sınav Yapıcı – Değerlendirici için aranan şartlar

Gıda alanında eğitim veren kurumlarda öğretmen/öğretim üyesi/öğretim görevlisi olarak en az 2 yıl çalışmış olmak. (Görevi ile ilgili belge ve sigorta dökümü)

Lisans mezunu olup gıda laboratuvarlarında ve/veya süt işleme alanında en az iki (2) yıl deneyime sahip olmak. (Diploma ve Çalışma kanıtı olarak sigorta dökümü)

Ön lisans mezunu olup süt işleme alanında en az üç (3) yıl deneyime sahip olmak. (Diploma ve Çalışma kanıtı olarak sigorta dökümü)

Tripolis'in en prestijli yapısı olan 15 metrelik Anıtsal Çeşme ziyarete açılıyor Tripolis'in en prestijli yapısı olan 15 metrelik Anıtsal Çeşme ziyarete açılıyor

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Gıda alanından mezun olup en az (dört) 4 yıl mesleki deneyime sahip olmak. (Diploma ve Çalışma kanıtı olarak sigorta dökümü)

Ölçme ve değerlendirmesini yapacağı yeterlilik birimi alanında şef, sorumlu vb. olarak fiilen en az beş (5) yıl mesleki deneyime sahip olmak. (Görev alanı ve işle ilgili Yönetim Kurulu yazısı ile görev süresi için sigorta prim dökümü)

Yukarıdaki şartlardan herhangi birisine uyan, birlikte çalışmak isteyen ilgililerin aşağıdaki iletişim adreslerinden herhangi birine müracaat etmelerini bekliyoruz.

KÖY KOOP Denizli Bölge Birliği: 15 Mayıs Mahallesi 564 Sok No:16 Pamukkale / DENİZLİ Mehmet VAROL Genel Başkan GSM: 0533 282 04 43 Mail: [email protected]

KÖY KOOP Isparta Bölge Birliği: İstiklal Mah. 105.Cad No: 62/3 Merkez / ISPARTA Mahmut Barış AYDIN Genel Başkan Yardımcısı GSM: 0530 645 10 22 Mail: [email protected]

Editör: Tahir Aygün