Denizli Haber - Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacak olduğu Petlas Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Eylül tarihlerinde Merkezefendi Off Road Pisti’nde yapılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Off Road yarışları ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Merkezefendi Off Road Pisti’nde düzenlenen toplantıya DENDOFF Kulüp Başkanı Harun Deynek ile yetkililer, Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcıları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

21-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Off Road yarışına 20’nin üzerinde aracın katılım sağlaması bekleniyor. 21 Eylül’de Mukavamet Etabı ile seyircisiz olarak başlayacak olan etapta sporcular 12 kilometrelik alanda yarışacak. 22 Eylül Pazar günü saat 12.00’de ise Seyirci Etabı’nda sporcular 6 kilometrelik alanda yarışarak, Off Road Pisti’ne gelen vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Seyir açısından Türkiye’nin en iyi pisti olan Merkezefendi Off Road Pisti, tüm seyircilerin tüm araçları yukarıdan kuş bakışı açısı ile izlemesine olanak sağlayacak.

“ADRENALİN DOLU OFF ROAD YARIŞLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI”

Merkezefendi’ye 5, Pamukkale’ye 4 Kardeş Geliyor Merkezefendi’ye 5, Pamukkale’ye 4 Kardeş Geliyor

Yarışlara ev sahipliği yaptıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını dile getiren Başkan Doğan, bu yarışlar ile Merkezefendi’nin marka değeri olduğunu söyledi. Doğan, “Geleneksel hale gelen ulusal Off Road yarışlarının basın lansmanı için toplanmış bulunmaktayız. Sporcularımız şovlarını daha iyi yapabileceği ve yarışabileceği bir alanda Off Road yarışlarını gerçekleştireceğiz. Ulusal bir yarış olduğu için ilçemizin ve ilimizin tanıtımında da birçok katkısı olacak. Bu yarışlar ile ilçemizin tanıtımı anlamında büyük katkıda bulunuyoruz. Biz hazırız, pistimiz hazır, ekip arkadaşlarımız hazır. Yarışların bu pistte görsel olarak çok güzel olacağını düşünüyorum ve herkesi keyifli, heyecanlı ve adrenalin ile dolu yarışımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün