Denizli Haber - 40 dereceyi aşan sıcaklıkların ardından hafta sonu Denizli’de bölgesel yağışlar görülecek. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre önümüzdeki Cumartesi günü Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinde gök gürültülü sağanak yağış görülecek. 11 Ağustos Pazar günü ise Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinin yanı sıra Beyağaç ile Kale İlçelerinde de sağanak yağış etkili olacak.

Emekli hakkı elde edenler düşük maaş almamak için SGK’nın kapısına dayandı Emekli hakkı elde edenler düşük maaş almamak için SGK’nın kapısına dayandı

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Bugün sıcak hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 24, en yüksek sıcaklık ise 40 derece olacak. Sıcak hava yarın da devam edecek. Hava sıcaklıkları 24 ile 40 derece arasında değişecek. 10 Ağustos Cumartesi günü sıcak hava yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. Hava sıcaklıkları ise 24 ile 39 derece arasında değişecek. Sağanak, 11 Ağustos Pazar günü de devam edecek. En düşük sıcaklık 24, en yüksek sıcaklık ise 39 derece olacak. Denizli’de yeni haftaya sıcak havayla başlayacak ve sıcaklıklar 24, en yüksek sıcaklık ise 39 derece arasında olacak.

Editör: Tahir Aygün