Denizli Türkiye Atletizm Şampiyonasına ev sahipliği yaptı Denizli Türkiye Atletizm Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Denizli Haber - Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 18 Temmuz Perşembe günü Ankara'da yapıldı. JW Marriott Hotel'de gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık için mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarıştı. Toplam 7 sandıkta 281 delegenin oy kullandığı genel kurulda 18 oy geçersiz sayılırken, Hacıosmanoğlu 134, Büyükekşi ise 129 oy aldı.

TFF'nin genel kurulunda büyük bir sürpriz yaparak başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazandıktan sonra yaptığı konuşmada "tüm kurullar istifa etsin" çağrısı üzerine gözler kurullarda yapılacak değişikliğe çevrildi. Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun çağrısına ilk karşılık Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) geldi. MHK'nın Denizlili başkanı Ahmet İbanoğlu ile sekiz üye istifalarını federasyona sundu.

Mevcut kurulların istifasını isteyen Hacıosmanoğlu, liglerin başlamasına az bir süre kala yeniden yapılanma için hazırlıklarını hızlandırırken, MHK Başkanlığı için eski hakemler Barış Şimşek, Metin Tokat, Mustafa Çulcu ve Ferhat Gündoğdu'nun adı geçiyor.

Editör: Tahir Aygün