Denizli Haber - AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin, Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Milletvekili Şahin Tin yayınladığı mesajında büyük mücadeleler sonucu Anadolu’yu vatan kılan anlayışın, gaza anlayışı olduğunu vurguladı.

“ŞEHİTLİK VE GAZİLİK, BİR ŞEREFTİR”

Türk milletinin Gazi bir millet olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Büyük mücadeleler sonucu Anadolu'yu vatan kılan anlayış, gaza anlayışıdır. 34 ülkede 78 şehitliği bulunan, coğrafyanın her köşesinde mücadelesi olan ve kahramanlık destanı yazan bir milletiz. Onların hatıraları en değerli varlığımız. Şehitlik ve gazilik, bir şereftir. Hiçbir maddi değerle, dünyevi payeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir kıymete sahip olan şehit ve gazilerimiz, göğsünü vatana siper ederek, aziz milletimizin gönlünde en muteber mertebede yerini almıştır” dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Horzum’dan 12 Eylül Mesajı! CHP Denizli İl Başkanı Horzum’dan 12 Eylül Mesajı!

 

“EMANETLERİNİ KORUYACAĞIZ”

Şehit ve gazilerin bu aziz milletin ebedi kahramanları olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “İstiklal Mücadelesindeki önderliğinden dolayı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını ve ebediyete göç eden gazilerimiz ile aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Şehit ve gazilerimizin emanetlerini her ne pahasına olursa olsun muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Ayyıldızlı bayrağımız, ilelebet dalgalanacak. Bu anlamlı gün vesilesiyle kahraman Gazilerimizi ve şehit ailelerimizi hürmetle selamlıyor, sağlık ve huzur dolu güzel bir yaşam diliyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün